Wielemie Walk and run

Wielemie Run & Walk 5 september 2021

WAT, WAAR, WANNEER EN WELK DOEL? 

Geboeid door de sportieve prestaties van rolstoelatlete Marieke VERVOORT, maar vooral geraakt door haar levenseinde, hebben enkele vrienden de 1° editie van de “WIELEMIE RUN & WALK” boven de doopvont gehouden. Met een sportieve happening op 5 september 2021 wil de organisatie deze bijzondere persoonlijkheid postuum blijven herinneren.

Vanaf de terreinen van Renault Garage Antoine te Geraardsbergen kan met vrije start tussen 9u00 en 14u00 op eigen tempo worden genoten van een 10 km en 16 km loop- en wandeltraject over verkeersarme wegen en natuurpaden. Voor deelnemers die zich graag laten vergezellen van hun trouwe viervoeter wordt de ‘doggybar’ in de bevoorradingsposten niet vergeten.
Andersvaliden kunnen deelnemen met een voor rolstoelen geschikt wandeltraject van +/-5 km.

Met randanimatie en catering wordt de infrastructuur van Renault garage Antoine omgetoverd tot een start- en aankomstzone met ambiance en voor alle sportievelingen wacht bij aankomst een gratis ‘dafalganneke’.

Marieke VERVOORT was meter van Canisha vzw die assistentiehonden opleidt en gratis toewijst aan mensen met een motorische beperking. Met de assistentie van een hulphond kan een deel autonomie worden herwonnen voor een betere integratie in de maatschappij. De organisatie schenkt de opbrengst van de WIELEMIE RUN & WALK integraal aan Canisha vzw en hoopt daarmee een flinke bijdrage te leveren in het opleiden van nog vele ZEN’s.
Wil je graag inschrijven, mee helpen of dit evenement sponsoren? Klik hier voor alle praktische informatie.

Evenement op facebook