ontbijtbox canisha

Geniet van je Ontbijtbox! (uitgesteld naar later in 2021)

Zoals je weet kan ons jaarfeest door de huidige maatregelen en omstandigheden niet doorgaan. Maar niet teveel getreurd: je kan ons dit jaar steunen op een andere manier. In plaats van het jaarfeest hebben we nu een heerlijke ontbijtbox samengesteld. De ontbijtbox bevat alles om met jouw gezin te genieten van een heerlijk ontbijt op zondagochtend: bubbels, fruitsap, broodjes en een rijk assortiment van beleg!

Op onze Ontbijtbox-pagina, vind je alle informatie over hoe, wat en wanneer onze ontbijtactie plaatsvindt.

Tot onze grote spijt zijn we genoodzaakt om niet alleen onze grote jaarlijkse fundraiser – het Canisha-jaarfeest – te annuleren dit jaar, maar zelfs wat we dachten/hoopten dat een coronaproof alternatief zou kunnen zijn: onze ontbijtboxactie.

Deze beslissing hakt er diep in want we willen uiteraard pups blijven aankopen, opleiden en GRATIS plaatsen bij personen met een beperking en daarvoor zijn we als goed doel en vzw grotendeels afhankelijk van onze fundraisers en van sponsoring maar we kunnen niet anders gezien de huidige COVID-crisis.

Uitstel is zeker geen afstel weliswaar! We verhuizen deze actie naar een latere datum in 2021 en houden jullie op de hoogte. Iedereen die reeds had gereserveerd, ontvangt eerstdaags een mail rond dit jammerlijke, maar noodzakelijke besluit.

Vanwege Canisha en iedereen die we kunnen helpen mede dankzij de steun aan deze actie, alvast een heel warme dank voor het begrip en de hopelijk aanhoudende steun.

Stay safe iedereen en blijf ons volgen op Facebook, Instagram of hier op onze website, voor meer nieuws.