ontbijtbox canisha

Geniet van je Ontbijtbox! (september 2021)

Door Corona kon in 2020 geen van de activiteiten welke Canisha jaarlijks organiseert doorgaan, met als gevolg een financiële kater voor onze werking.
Als alternatief voor het jaarfeest, hebben we toen de actie ontbijtbox bedacht.
We mochten ons verheugen op vele inschrijvingen, maar door verscherpte corona maatregelen tijdens de tweede coronagolf waren we verplicht om deze actie uit te stellen.

Eindelijk kunnen we u melden dat op 18 september in Oost- en West-Vlaanderen en op 25 september in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg de afhaalpunten actief zullen zijn

De ontbijtbox bevat alles om met jouw gezin te genieten van een heerlijk ontbijt op zondagochtend: bubbels, fruitsap, broodjes en een rijk assortiment van beleg!

Wij willen alle huidige inschrijvers en sponsors alvast bedanken voor het geduld bij dit uitstel. We zullen dan ook ons uiterste best doen om zeer lekkere ontbijtboxen samen te stellen.

Op onze Ontbijtbox-pagina, vind je alle informatie over hoe, wat en wanneer onze ontbijtactie opnieuw plaatsvindt.

Vanwege Canisha en iedereen die we kunnen helpen mede dankzij de steun aan deze actie, alvast een heel warme dank voor het begrip en de hopelijk aanhoudende steun.

Blijf ons volgen op Facebook, Instagram of hier op onze website, voor meer nieuws.