Banner Canisha's Veilingkot

Canisha’s Veilingkot

Lieve bieders & Canisha-familie,

Wat hebben jullie ons weekend goed gemaakt!
Normaal organiseren we met Canisha elke laatste zondag van mei een Ontbijt met Wandeling dat de broodnodige centen voor onze werking moet opbrengen zodat we pups kunnen blijven aankopen, opleiden en GRATIS ter beschikking stellen van personen met een beperking. Dit jaar heeft corona echter roet in dat ontbijt gegooid en zagen we een heel pak inkomsten aan onze neus voorbij gaan. Maar dat was buiten de fantastische steun gerekend die Canisha’s Veilingkot, onze online veilingactie van afgelopen weekend, mocht krijgen!

We voelen ons enorm erkentelijk en nederig.
Onze honden worden opgeleid om letterlijk maar ook figuurlijk deuren te openen voor personen met een beperking.
Jullie hebben nu een deur geopend voor ons, dankzij jullie biedingen op de buitenkansjes aangeboden door Alain Remue, Jits Van Belle, Jan Schepens & Katja Retsin en Vakantiecentrum De Lage Kempen, kunnen wij de aankoop van 1 puppy volledig financieren, samen met een hoop dierenartszorgen en kwalitatieve knabbels!
En intussen heeft een gulle bieder het bedrag zelfs bijgepast zodat we de aankoop van een tweede pup kunnen financieren!
Een heeeeeeeeele dikke poot in dank voor jullie steun en hopelijk tot heel gauw!

PS: heb je ernaast gegrepen tijdens de veiling of wil je ons gewoon op een andere manier steunen, dat kan zeker!
Kijk snel even hoe je ons kan steunen met een donatie of de puppyactie (Tip: vanaf 40 euro gift per kalenderjaar ontvang je van ons een fiscaal attest dus je kan het ook netjes van je belastingen aftrekken 😉 )