VZW Canisha assistentiehonden

Home
Over ons
Voor wie?
Onze honden
Foto's
Help ons
Kalender
Pers
Contact
Links

Recht op toegang

Join us on Facebook

Erkenningen

Canisha VZW is niet zomaar een (assistentie)hondenschool...

Op 1 januari 2014 traden de uitvoeringsbesluiten van de wet inzake recht op toegang voor assistentiehonden in voege. Tegelijkertijd werd de Cel 'Machtiging Assistentiehondenscholen' opgericht.
Als lid van de BADF en geaccrediteerd lid van ADEu en ADI werd Canisha VZW gemachtigd om de door ons opgeleide assistentiehonden en de honden in opleiding te attesteren, wat hen wettelijk recht op toegang verleent tot voor het publiek toegankelijke plaatsen.
Deze machtiging is geldig voor 5 jaar.

 

      

Op 28 november 2013 ontving Canisha VZW de officiële bevestiging van accreditatie door zowel ADEu als ADI, omwille van onze toegewijde werkwijze en het bereiken van de hoogste professionele standaard bij het opleiden en toewijzen van assistentiehonden.
Deze internationale erkenning is geldig voor 5 jaar.

 

De BADF werd in 2013 officieel aan de pers voorgesteld als het overkoepelend orgaan van assistentiehondenscholen in België. De assistentiehondenscholen die bij BADF aansluiten verbinden zich ertoe om de strenge internationale normen qua opleiding en plaatsing van assistentiehonden te volgen, door hun lidmaatschap bij ADEu, ADI, IGDF e.a. Zij streven er ook naar om bij één van deze internationale organen een accreditatie te bekomen en te behouden, zodat de cliënt weet dat zij kwaliteitsassistentiehonden afleveren.
Een belangrijke voorwaarde tot lidmaatschap van deze internationale organen, en dus ook van de BADF, is dat de honden gratis ter beschikking gesteld worden aan de cliënt.

 

Sitemap - Copyright notice

gesponsord door

  Water-dicht Vochtbestrijding  

website ©2011-2017 Canisha - alle rechten voorbehouden

English page