VZW Canisha assistentiehonden

Home
Over ons
Voor wie?
Onze honden
Foto's
Help ons
Kalender
Pers
Contact
Links

Recht op toegang

Join us on Facebook

Erkenningen

Canisha VZW is niet zomaar een (assistentie)hondenschool...

Op 1 januari 2014 traden de uitvoeringsbesluiten van de wet inzake recht op toegang voor assistentiehonden in voege. Tegelijkertijd werd de Cel 'Machtiging Assistentiehondenscholen' opgericht.
Als lid van de BADF en geaccrediteerd lid van ADEu en ADI werd Canisha VZW gemachtigd om de door ons opgeleide assistentiehonden en de honden in opleiding te attesteren, wat hen wettelijk recht op toegang verleent tot voor het publiek toegankelijke plaatsen.
Deze machtiging is geldig tot 31/12/2019 waarna deze zal vernieuwd worden.

 

      

Op 28 november 2013 ontving Canisha VZW de officiële bevestiging van accreditatie door zowel ADEu als ADI, omwille van onze toegewijde werkwijze en het bereiken van de hoogste professionele standaard bij het opleiden en toewijzen van assistentiehonden.
Deze internationale erkenning is geldig voor 5 jaar.
Na een intensieve doorlichting in oktober 2018, kunnen we met trots melden dat we opnieuw geaccrediteerd zijn door ADI/ADEU voor 5 jaar

 

De BADF werd in 2013 officieel aan de pers voorgesteld als het overkoepelend orgaan van assistentiehondenscholen in België. De assistentiehondenscholen die bij BADF aansluiten verbinden zich ertoe om de strenge internationale normen qua opleiding en plaatsing van assistentiehonden te volgen, door hun lidmaatschap bij ADEu, ADI, IGDF e.a. Zij streven er ook naar om bij één van deze internationale organen een accreditatie te bekomen en te behouden, zodat de cliënt weet dat zij kwaliteitsassistentiehonden afleveren.
Een belangrijke voorwaarde tot lidmaatschap van deze internationale organen, en dus ook van de BADF, is dat de honden gratis ter beschikking gesteld worden aan de cliënt.

 

Sitemap - Copyright notice

gesponsord door


  Water-dicht Vochtbestrijding  Schilderwerken Steven De Bruyne  Savic  Vulsteke Bedrijfsgebouwen  

website ©2011-2019 - Canisha VZW - Kortewagenstraat 60 b - 9230 Wetteren - Ond. Nr.: 0841 554 776 - alle rechten voorbehouden

English page