VZW Canisha assistentiehonden

Home
Over ons
Voor wie?
Onze honden
Foto's
Help ons
Kalender
Pers
Contact
Links

Recht op toegang

Join us on Facebook

Sympathisanten & sponsors

De opleiding van een assistentiehond is een dure aangelegenheid. Overheidssubsidies zijn voorlopig nog niet aan de orde. Slechts uitzonderlijk wordt een hulphond terugbetaald door het VAPH.

Omdat wij onze assistentiehonden gratis ter beschikking willen stellen van de mensen met een beperking, zijn wij als vereniging financieel volledig afhankelijk van de steun van anderen, sponsors en particulieren.
Ook jij kan ons hierbij helpen:

 • Je kan intekenen op onze puppyactie.

 • Je kan een eenmalige gift overschrijven op rek. nr.
  BE66 6528 2047 0643, maar evengoed een doorlopende opdracht geven aan je financiële instelling. Vanaf € 40 per kalenderjaar kan je van ons een fiscaal attest krijgen. Zorg ervoor dat we je officieel adres hebben, zodat er zich geen vergissingen voordoen.
  Heb je vragen rond de belastingsvoordelen bij fiscale attesten, klik hier.

 • Je kan hier klikken om online te doneren: Veilig betalen met Bancontact

 • Je kan jouw firma opgeven als sponsor van onze vzw. Klik hier voor de mogelijkheden en wat wij je kunnen bieden.

 • Je kan persoonlijk of met je vereniging/club een activiteit of benefiet organiseren ten voordele van Canisha; wij zorgen voor de nodige informatie en assistentie, waaronder een demonstratie met de honden indien gewenst. Je benefiet wordt ook aangekondigd op onze kalender.

 • Elk jaar vanaf september kan je in het kader van Music for Life acties organiseren t.v.v. Canisha. Nadat je je geregistreerd hebt op https://dewarmsteweek.stubru.be zetten wij je actie graag in de kijker op onze website en op Facebook.

 • Je kan ons gedenken in je laatste wilsbeschikking. Neem daarvoor contact op met je notaris.


 

 

 

Sitemap - Copyright notice

gesponsord door


  Water-dicht Vochtbestrijding  Schilderwerken Steven De Bruyne  Savic  Vulsteke Bedrijfsgebouwen  

website ©2011-2019 - Canisha VZW - Kortewagenstraat 60 b - 9230 Wetteren - Ond. Nr.: 0841 554 776 - alle rechten voorbehouden

English page